Recycling Mums bytesmarknader

 

På våra bytesmarknader är alla välkomna att handla!

 

Recycling Mums anordnar tre bytesmarknader per år. På dessa kan den som vill göra många fina fynd!

 

I slutet av april och september säljer vi barnkläder (upp till och med storlek 170 cl), i slutet av november har vi lagom till jul valt att ta emot leksaker. På alla tre bytesmarknaderna tar vi även emot barnartiklar som tex. vagnar, bilbarnstolar, babysitters, gåstolar och skötbord. På våren säljer vi gärna större uteleksaker inför sommaren, så som gungor och rutschkanor. I september och november tar vi gärna emot skridskor, hjälmar och skidor och annat för vinteraktiviteter. 

 

Vi säljer barn- och ungdomsskor också, bara de är i bra skick.  Skridskor och skidpjäxor tas emot i alla ”barn/ungdomsstorlekar”.

 

Vill du sälja kläder och/eller andra barnartiklar behöver du ett registernummer. För information kring detta, och mer praktisk info om till exempel anmälan inför försäljning se fliken ”Jag vill sälja!” 

 

För att våra marknader ska fungera behöver vi medhjälpare. Eftersom vi är en ideell förening, och därmed inte tar ut några pengar för det vi gör, tackar vi våra medhjälpare genom att de får möjlighet att handla en stund innan marknaden öppnas för alla.

Eventuellt överskott i föreningen använder vi för att stötta olika organisationer som hjälper barn. Genom åren har vi gett pengar till bland annat: Barncancerfonden, Majblomman, Min stora dag och Barnensdagfonden (Örnsköldsvik).

   

De eventuella kläder och saker som blir kvar får försäljaren ta med sig hem igen eller skänka till föreningen, som sen vidarebefordrar sakerna till välgörande ändamål. Från våra senaste arrangemang har vi skickat flera släpvagnar med saker till de som har det svårt i Ukraina (via Ukrainahjälpen Filippus www.filippus.se).

Bytesmarknad 080927.